Karls Lāgerfelds atkal nesavaldās. Šoreiz «cieš» Obamas jaunā frizūra (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Dizainers Karls Lāgerfelds mēdz būt ļoti atklāts un ass savos izteikumos. Šoreiz viņa «profesionālās acs» nežēlastībā kritusi Mišela Obama.

Lāgerfleds kādam franču TV kanālam pavēstījis, ka jaunais Mišelas matu griezums nav veiksmīgākā izvēle. Viņš nesaprotot šo frizūras maiņu: «Godīgi sakot, ponijs bija slikta doma. Tas izskatās ne pārāk labi.» Viņš piebildis, ka tagad Mišela izskatoties kā TV ziņu diktore.

Jāatzīst, ka salīdzinājums ar TV diktori nav tas sliktākais variants. Lāgerfelds savos izteikumos bijis arī skarbāks. Smagāki «komplimenti» tika veltīti Adelei un Pipai Midltonei.

Par Adeli dizainers izteicies, ka viņa esot «pārāk resna». Vēlāk gan viņš atvainojies un taisnojies, ka domājis to kā komplimentu. Turklāt plāno slēgt ar viņu līgumu, lai viņa pārstāvētu somiņu dizaina līniju «Chanel Mademoiselle», kad beigsies vienošanās ar Bleiku Laivliju.

Savukārt, brīdī, kad Karls sajūsminājies par Ketrīnu Midltoni, lielot viņas siluetu un romantiskās skaistules tēlu, viņas māsai tika asa kritika. Dizainers izteicies, ka Ketrīna ar savu augumu varot atļauties valkāt visu, tomēr viņa lieliski jūtot situāciju un neatļaujoties ģerbties «traki». «Šajā aspektā izceļas viņas māsa. Man nepatīk viņas seja. Viņu vajag rādīt tikai no mugurpuses,» māsas pretstatījis Lāgerfelds.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu