Karls Lāgerfelds atvainojas par izteikumiem par Adeli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Modes dizainers Karls Lāgerfelds atvainojies par saviem izteikumiem, kuros viņš britu popdziedātāju Adeli nodēvēja par pārmērīgi resnu.  

78 gadus vecais dizainers, kas pašlaik vada modes namu «Chanel», intervijā Ņujorkas laikrakstam «Metro» izteicies, ka Adelei ir debešķīga balss, taču viņa ir «mazliet par resnu». 

Lāgerfelda uzmanības lokā nonākusi arī uzlecošā zvaigzne Lana del Reja. Dizainers dziedātāju atzinis par «nesliktu. Viņa izskatās kā mūsdienu dziedātāja. Fotogrāfijās viņa ir skaista. Vai viņa ir veidota ar visādiem implantiem? Viņa nav vienīgā, kurai ir implanti». 

Dizainera komentāri izraisīja sašutuma vētru virknē mediju un Adeles fanos, kas tviterī draud vairs neiegādāties «Chanel» ražojumus, kamēr vien modes namā strādās Lāgerfelds, kā arī pauž sajūsmu par Adeles izskatu.  

Lāgerfelds reaģējis uz niknajiem komentāriem, skaidrojot, ka viņa komentāri citēti ārpus konteksta, vienlaikus atvainojoties Adelei. 

«Es gribētu pateikt Adelei, ka es esmu viņas lielākais fans. Dažkārt, izņemot teikumu no raksta, mainās domas nozīme,» sacīja dizainers. 

«Tas, ko es teicu, bija attiecināts uz Lanu del Reju, un tas teikums bija izņemts ārpus sākotnējā konteksta. Es patiesībā dodu priekšroku Adelei, viņa ir mana mīļākā dziedātāja un es viņu ļoti apbrīnoju,» skaidroja Lāgerfelds. 

«Es pats pirms desmit gadiem notievēju par vairāk nekā 30 kilogramiem un esmu saglabājis svaru. Es zinu, kā tas ir, kad prese ir ļauna pret tevi izskata dēļ. Adele ir skaista meitene. Viņa ir vislabākā. Un es nevaru vien sagaidīt viņas jaunāko kompaktdisku,» sacīja dizainers. 

Britu dziedātāja tieši nav komentējusi Lāgerfelda izteikumus, taču iepriekšējās intervijās izteikusies, ka īpaši nepārdzīvo par savu izskatu, piezīmējot, ka viņa «nerada mūziku acīm, bet gan ausīm».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu