Karro 13. vieta pasaules čempionāta Francijas posmā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro, kurš šosezon pārstāv STR KTM komandu, svētdien izcīnīja 13. vietu pasaules čempionāta sestajā posmā MX1 klasē - Francijas «Grand Prix».

Latvijas sportists pirmajā braucienā izcīnīja 13. vietu, bet otrajā braucienā finišēja 14. pozīcijā, kas summā deva 15 punktus.

Tikmēr uzvaru posmā ar 50 punktiem izcīnīja itālis Antonio Kairoli.

Savukārt cits Latvijas pārstāvis MX1 klasē Augusts Justs («Latvija Elkšņi Honda») pirmajā braucienā ieņēma 20. vietu. bet otrajā finišēja 21. pozīcijā, izcīnot otro kopvērtējuma punktu šajā sezonā.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc pieciem posmiem Karro ticis pie 86 punktiem, kas ļauj ieņemt 14. vietu, bet A.Justs ar diviem punktiem pašlaik ieņem 41. pozīciju.

Savukārt MX2 klasē Dāvis Ivanovs («Riga Motocross Team») braucienos ieņēma attiecīgi 27. un 20. vietu, tiekot pie viena kopvērtējuma punkta, bet Roberts Justs («Latvija Elkšņi Honda») pirmajā braucienā ierindojās 32. pozīcijā, bet otrajā uz starta nedevās.

MX2 klasē pēc pieciem posmiem kopvērtējumā R.Justs ar deviņiem punktiem ieņem 29. vietu, bet Ivanovs ar diviem punktiem atrodas 46. pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu