Karro 19. vietā arī Vācijas «Grand Prix» izcīņā MX2 klasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaules čempionāta devītajā posmā motokrosā MX2 klasē - Vācijas «Grand Prix» izcīņā - svētdien 19. vietu izcīnīja nesen traumu izārstējušais latvietis Matīss Karro, kurš šajā pozīcijā palika otrajā posmā pēc kārtas.

Jaunais Latvijas motokrosa talants pirmajā braucienā izstājās jau otrajā aplī un tika klasificēts 32. vietā, bet otrajā braucienā finišēja 14. pozīcijā.

Kā ziņots, Karro aprīlī notikušajā pasaules čempionāta pirmajā posmā guva traumu, kad viņam pēc zābaka aizķeršanās aiz smilšu vaļņa tika ielauzts potītes kauls. Vācijas sacensībās latvietim bija tikai trešās pēc atgriešanās sacensību apritē.

Tāpat pēc traumas izārstēšanas MX2 klasē atgriezās Roberts Justs, kurš šoreiz braucienos izcīnīja attiecīgi 25. un 23. vietu. Posma noslēgumā Justs ierindojās 26. vietā.

Tikmēr prestižākajā MX1 klasē pirmo reizi četru posmu laikā pie ieskaites punktiem nespēja tika Ivo Šteinbergs, kurš pirmajā braucienā finišēja 26. vietā, bet otrajā braucienā ierindojās 23. pozīcijā. Tas viņam posma noslēgumā deva 26. vietu.

Tāpat pēc ilgāka pārtraukuma trasē atgriezās arī Augusts Justs, kurš pirmajā braucienā ieņēma 28. vietu, bet otrajā izstājās jau pirmajā aplī. Noslēgumā Augustam pienācās pēdējā, 36. pozīcijā.

MX1 klases kopvērtējumā pēc deviņiem posmiem Šteinbergs ar septiņiem punktiem ieņem 31. vietu.

Tikmēr MX2 klasē Karro, kurš piedalījies tikai trijos posmos, ar 26 punktiem pakāpās uz 24. vietu, bet Roberts Justs ticis pie diviem punktiem, kas kopvērtējumā dod 45. pozīciju.

Nākamajā nedēļas nogalē pasaules spēcīgākie motokrosisti sacentīsies Latvijas «Grand Prix» izcīņā Ķeguma trasē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu