Karro Anglijas čempionāta 2. posmā ieņem 5. vietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Aizvadītajā nedēļas nogalē Anglijā norisinājās vietējā motokrosa čempionāta otrais posms, kurā trīs braucienu summā 5. vietu MX2 klasē izcīnīja latviešu motobraucējs Matīss Karro, «Apollo» sacīja braucēja preses sekretārs Mārtiņš Jankovskis.

Karro no trešās vietas šķīra tikai viens punkts. Taču nav pamats bēdāties, jo pēc diviem posmiem Karro šobrīd kopvērtējumā ir 3. vietā.

«Šī bija tipiska angļu trase – nedaudz kalni, šaura un diezgan cieta, jo Anglijā divas nedēļas nav lijis, tāpēc trase bija izkaltusi,» saka Karro. «Pirmais brauciens man īsti nepadevās. Kā no starta aizgāju ceturtais, tā arī beigās finišēju. Nevarēju noķert 3. vietā esošo, jo brauciena laikā «piedzinu rokas». Braucu diezgan saspringti.»

«Otrais brauciens, salīdzinājumā ar pirmo, bija kā diena pret nakti. Izcēlu startu, kā rezultātā gāju pa pirmo vietu. Nedaudz vēlāk mani apdzina Arnauds Tonus, kurš bija ātrāks. Nedaudz vēlāk pāris apļus pacīnījos ar Zaku Osbornu, taču arī viņš pēc trīs apļu cīņas aizbēga no manis. Taču beigās paliku trešais, ar ko biju apmierināts, jo aizvadīju stabilu braucienu,» stāsta braucējs.

«Izšķirošajā braucienā nogulēju starta brīdi, bet no pirmā līkuma kaut kā izdevās izbraukt kā sestajam. Aizcīnījos līdz 4. vietai un sāku cīņu ar 3. vietas ieguvēju, taču tad man sānos diezgan spēcīgi ieskrēja Žoels Roelants, kā rezultātā kritu. Sasitu potīti, taču par laimi nekas traks – staigāt varu. Pēc kritiena kopvērtējumā atkritu uz 6. pozīciju. Turpināju braukt, taču ātrums bija zudis – joprojām biju apdullis, potīte sāpēja un arī stūre mocim bija šķība. Lai vai kā, bet beigās finišēju sestais. Ja būtu jābrauc vēl daži apļi, domāju, ka varētu apdzīt tā brīža 5. vietas ieguvēju,» uzsvēra Karro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu