Karro Anglijas motokrosa čempionātu sāk ar 2. vietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Anglijas motokrosa čempionāta pirmajā posmā, kurš svētdien norisinājās «Little Silver» trasē, 2. vietu MX2 klasē trīs braucienu summā izcīnīja latviešu motobraucējs Matīss Karro, «Apollo» sacīja braucēja preses sekretārs Mārtiņš Jankovskis.

«Little Silver» trase ir dabīga reljefa un ar daudziem kalniem, tāpēc šāda tipa trasēs Matīsam nebija lielas pieredzes.

«Svētdien piedalījos Anglijas motokrosa čempionāta pirmajā posmā,» iesāk Matīss Karro. «Ja pagājušajā gadā šeit notiekošajā Anglijas čempionāta pirmajā posmā bija jābrauc pa dubļiem, tad šoreiz trase bija sausa. Kvalifikācijā sākotnēji biju trešais, taču tad atkritu uz 4. vietu. Pēc tam notika Superpole kvalifikācija, kurā uz starta stājās 12 ātrākie MX2 klases braucēji. Katram braucējam bija iespēja veikt vienu lidojošo apli, kurā paliku trešais.»

«Jāsaka, ka treniņbraucienos manam motociklam pazuda sajūgs, taču līdz pirmajam braucienam šis tehniskais defekts tika novērsts,» saka Karro.

Par pēdējo braucienu sportists stāsta: «Trešā brauciena starta moments bija labs, taču tad, izejot no pirmā līkuma, pieļāvu nelielu kļūdiņu, tāpēc braucienu turpināju no 8. vietas. Apdzinu vairākus braucējus, līdz nonācu līdz 4. vietai. Tad vienam braucējam saplīsa motocikls un es pakāpos uz 3. vietu. Pašās beigās izdevās apdzīt arī 2. vietā esošo braucēju, kā rezultātā beigās paliku otrais, ar ko biju ļoti apmierināts, lai arī pieļāvu vairākas kļūdas, jo bija pārāk daudz sasprindzis (smejas). Līdz ar to, saskaitot visu trīs braucienu rezultātus, beigās MX2 klasē paliku 2. vietā, kas ir ļoti labs rezultāts,» prieku neslēpj Karro.

«Šo čempionātu nevar uzvarēt, aizvadot tikai vienu labu posmu, tāpēc pirms starta mans galvenais uzdevums bija visus trīs braucienus aizvadīt vienlīdz stabili, kas arī izdevās. Esmu apmierināts,» tā Karro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu