Karro atgriežas ar 19. vietu, Šteinbergs atkal punktos MX1 klasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Pasaules čempionāta astotajā posmā motokrosā MX2 klasē - Zviedrijas «Grand Prix» izcīņā - svētdien 19. vietu izcīnīja nesen traumu izārstējušais latvietis Matīss Karro.

Jaunais Latvijas motokrosa talants pirmajā braucienā izstājās sestajā aplī un tika klasificēts 33. vietā, bet otrajā braucienā finišēja 17. pozīcijā.

Kā ziņots, Karro aprīlī notikušajā pasaules čempionāta pirmajā posmā guva traumu, kad viņam pēc zābaka aizķēršanās aiz smilšu vaļņa tika ielauzts potītes kauls. Sacensībās latvietis atgriezās tikai pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā Lielbritānijas čempionāta posmā.

Vēl MX2 klasē pirmoreizi šosezon pasaules čempionātā startēja arī Dāvis Ivanovs, kurš braucienos ieņēma attiecīgi 30. un 21. vietu. Otrajā braucienā Ivanovam līdz ieskaites punktiem pietrūka tikai trīs sekundes, bet posma noslēgumā viņš ierindojās 25. vietā.

Tikmēr prestižākajā MX1 klasē pie ieskaites punktiem jau trešajā posmā pēc kārtas tika Ivo Šteinbergs, kurš pirmajā braucienā finišēja 20. vietā, bet otrajā braucienā izstājās, tiekot klasificēts 27. pozīcijā, kas posma noslēgumā deva 24. vietu.

MX1 klases kopvērtējumā pēc astoņiem posmiem Šteinbergs ar septiņiem punktiem pakāpās uz 30. vietu. Pagājušajā sezonā neviens Latvijas sportists pie punktiem MX1 klasē nespēja tikt.

MX2 klasē Karro, kurš piedalījies tikai divos posmos, ar 19 punktiem ieņem 25. vietu, bet Roberts Justs, kurš turpina ārstēt traumu, ticis pie diviem punktiem, kas kopvērtējumā dod 43. pozīciju.

Nākamajā nedēļas nogalē pasaules spēcīgākie motokrosisti sacentīsies Vācijā, bet vēl pēc nedēļas piedalīsies Latvijas «Grand Prix» izcīņā Ķeguma trasē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu