Karro atkal krīt pasaules čempionāta posmā (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Swijgers | Wilvo Forkrent KTM

Latvijas sportists Matīss Karro svētdien piedzīvoja kritienu arī Taizemē notikušā pasaules čempionāta motokrosā otrajā posmā, kas viņam MXGP klases kopvērtējumā deva vien 17.vietu.

Pēc samērā neveiksmīga pirmā posma un arī Taizemes posma kvalifikācijas, svētdien pēdējo divu gadu Latvijas labākais tehnisko sporta veidu sportists Karro no «Wilvo Forkrent KTM» komandas pirmajā braucienā atkal krita un nefinišēja, bet otrajā braucienā izcīnīja 13.vietu, nopelnot astoņus pasaules čempionāta ieskaites punktus.

Tikmēr «Latvia Husqvarna Racing» komandu pārstāvošais Augusts Justs abos braucienos ieņēma 17.vietu, kas arī kopvērtējumā deva astoņus ieskaites punktus, bet posmā viņš palika uzreiz aiz Karro.

Par posma uzvarētāju kļuva septiņkārtējais pasaules čempions Antonio Kairoli no Itālijas, kurš uzvarēja abos braucienos.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā Kairoli ir līderis ar 92 punktiem, Karro ar 14 punktiem atrodas 19.pozīcijā, bet A.Justs ticis pie astoņiem punktiem, kas dod 22.vietu.

Savukārt MX2 klasē latvietis Roberts Justs («Latvia Husqvarna Racing») braucienos ieņēma 21. un 15.vietu, kas posma kopvērtējumā ar sešiem punktiem deva divdesmito pozīciju.

Kopvērtējumā R.Justs ar desmit punktiem atrodas 21.pozīcijā.

No sezonas ceturtā posma R.Justam MX2 klasē pievienosies arī jaunais Pauls Jonass.

Sezona līdz septembrim risināsies 18 posmu garumā. Pēc sezonas septembra beigās Ķeguma trasē «Zelta zirgs» risināsies prestižais pasaules Nāciju kauss motokrosā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu