Karro augstā desmitā vieta MX1 pasaules čempionāta posmā (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Latvijas motobraucējs Matīss Karro šodien izcīnīja augsto desmito vietu Vācijā notiekošā pasaules čempionāta motokrosā 13. posmā prestižākajā MX1 klasē.

Karro pirmajā braucienā ieņēma vien 16. vietu, no uzvarētāja beļģa Klementa Dezāla atpaliekot vienu apli. Līdzīgi veicās arī Augustam Justam, kuram līderim nācās zaudēt vienu apli, bet braucienā latvietim izdevās ieņemt 18. pozīciju, tiekot pie trim kopvērtējuma ieskaites punktiem.

Otrais brauciens Karro padevās krietni labāks, kas ļāva to noslēgt ar septīto pozīciju, tikmēr savu rezultātu izdevās uzlabot arī Justam, kuram 16. vieta.

Divu braucienu summā Karro izcīnīja desmito vietu, kas ir viņa labākais rezultāts šajā sezonā, bet Justs ierindojās 17. pozīcijā. Par brauciena uzvarētāju tika kronēts pasaules čempionāta līderis itālis Antonio Kairoli.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc 13 posmiem MX1 klasē Karro ar 120 punktiem vēl joprojām ieņem 18. vietu, Justs ar nopelnītiem 59 punktiem ir 20. vietā, divos posmos startējušais Dāvis Ivanovs ar 11 punktiem ir 33. vietā, bet Ivo Šteinbergs ar diviem izcīnītiem punktiem trīs posmos ir 54. pozīcijā.

Kā ziņots, MX2 klasē uz Vāciju nedevās Roberts Justs, kurš pagājušajā nedēļas nogalē Superkausa posmā piedzīvoja smagu kritienu. Justs MX2 kopvērtējumā ar izcīnītiem 14 punktiem ieņem 30. vietu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu