Karro ieņem 12. vietu pasaules čempionāta posmā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas motobraucējs Matīss Karro svētdien ierindojās 12. vietā Čehijā notikušajā pasaules čempionāta motokrosā 14. posmā prestižākajā MX1 klasē.

Šajā posmā gan MX1 klasē pamatsacensībās piedalījās vien 20 sportisti.

Abos braucienos Karro finišēja 12. vietā, katrā no tiem tiekot pie deviņiem kopvērtējuma punktiem ar 18 iekrātiem punktiem šādu pozīciju ieņemot arī posma kopējā ieskaitē.

Savukārt cits Latvijas sportists Augusts Justs braucienos ieņēma attiecīgi 15. un 14. vietu, kas ar 13 punktiem viņam posma ieskaitē deva 14. pozīciju.

Par posma uzvarētāju kļuva Klemēns Dezalē no Beļģijas, kurš uzvarēja abos braucienos un tika pie 50 punktiem.

Tikmer Roberts Justs MX2 klasē pirmajā braucienā netika pie ieskaitīta rezultāta, bet otrajā viņam 21. vieta 29 sportistu konkurencē, kas posmā atvēlēja 24.pozīciju, gan nedodot kopvērtējuma punktus.

R.Justs pēc piedzīvotā smagā kritiena «Monster Energy» Superkausa sacensībās Tartu bija izlaidis iepriekšējo pasaules čempionāta posmu.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc 14 posmiem MX1 klasē Karro ar 138 punktiem pakāpies uz 17.vietu, A.Justs ar nopelnītiem 72 punktiem ir 29. pozīcijā, bet divos posmos startējušais Dāvis Ivanovs ar 11 punktiem ir 36. vietā. Savukārt Ivo Šteinbergs ar diviem izcīnītiem punktiem trīs posmos ir 56.pozīcijā.

R.Justs MX2 kopvērtējumā ar izcīnītiem 14 punktiem ieņem 30. vietu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu