Karro konstatēts smadzeņu satricinājums un muguras skriemeļu trauma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Latvijas labākajam motobraucējam Matīsam Karro, kurš šosezon pārstāv STR KTM komandu, pēc sestdien piedzīvotā smagā kritiena treniņos pirms pasaules čempionāta devītā posma MX1 klasē - Zviedrijas «Grand Prix» - konstatēts smadzeņu satricinājums.

Tāpat Karro traumēti muguras skriemeļi, savā tvitera profilā raksta cits Latvijas motobraucējs Augusts Justs.

Kā ziņots, pēc treniņbraucienos piedzīvotā kritiena Karro bezsamaņā bijis desmit minūtes un jau sākotnējās pārbaudēs sportistam tika konstatēts kompresijas lūzums muguras astotajam skriemelim.

Karro treniņbraucienos kādā tramplīnā uzlēca virsū neveiksmīgāk startējošam konkurentam un smagi krita.

Pagaidām vēl netiek publiskots vai Karro varēs stāties uz starta Latvijas «Grand Prix», kas pēc divām nedēļām risināsies Ķegumā.

Šī sezona Karro atkal izvērtusies traumām ļoti bagāta, tomēr līdz šim sportists bija spējis stāties uz starta visos posmos.

Kā ziņots, pats Augusts Justs svētdien aizvadīja savu veiksmīgāko posmu līdzšinējā karjerā, izcīnot 15. vietu MX1 klasē.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc deviņiem posmiem Karro ar 112 punktiem ieņem 15. vietu, Justs ar 13 punktiem pakāpās uz 28. pozīciju, bet ar trim punktiem 43. pozīcijā ir Toms Macuks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu