Karro neapmierināts ar sniegumu PČ posmā Beļģijā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Latvijas motobraucējs Matīss Karro ir neapmierināts ar savu sniegumu pagājušajā nedēļas nogalē Beļģijā notikušajās pasaules čempionāta motokrosā 15. posma sacensībās prestižākajā MX1 klasē.

Kā ziņots, sestdien kvalifikācijā ieņemtajai augstajai desmitajai vietai svētdien abos finālbraucienos sekoja 15. pozīcija, kas posma kopvērtējumā latvietim deva 16. vietu.

«Šī trase man patika. Sestdien viss bija labi, jo kvalifikācijā uzrādīju labāko rezultātu šogad. Ar rezultātu, protams, biju apmierināts, tāpēc uz svētdienu varēju raudzīties ar optimismu,» Karro teikto citē sportista preses pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.

«Pirmajā braucienā starts neizdevās. Pāris mirkļus vēlāk mani vēl «nospieda», kā rezultātā pirmajā aplī nevarēju saņemties un atkritu ļoti tālu. Brauciena pirmo pusi nevarēju pabraukt. Nezinu, kas īsti par vainu bija - negāja, un viss. Otrajā daļā «atvēros» un aizcīnījos līdz 15. vietai.»

«Otrajā braucienā uz starta stājos ar domām, it kā šis būtu Anglijas čempionāta posms, kur man pēdējā laikā izdodas gan «izcelt» startus, gan uzvarēt. Diemžēl startā pārāk daudz «izbuksēju», tad vēl saķēros ar blakus braucošo sportistu, kā rezultātā no starta aizbraucu no beigām. Pāris līkumus vēlāk ar lielu akmeni kārtīgi dabūju pa celi. Trīs līkumus celis ļoti sāpēja, taču tad sāpes atlaida un varēju turpināt braukt,» skaidro sportists.

«Vēlāk noķēru komandas biedru, kuru centos apdzīt. Taču tad pieļāvu rupju kļūdu un gandrīz smagi kritu. Saņēmos un turpināju braukt, līdz atkal noķēru komandas biedru. Taču vēl viena kļūda, un izbraucu ārpus trases, kā rezultātā sapratu, ka neizaicināšu likteni un labāk finišēšu 15. vietā, un došos mājās sveiks un vesels, lai varētu gatavoties nākamajām sacensībām.»

«Ļoti gribas startēt pēdējā Anglijas čempionāta posmā, lai varētu nosargāt savu trešo vietu, tāpēc jābūt prātīgam un nedrīkst skriet pa galvu pa kaklu,» uzskata Karro, piebilstot, ka kopumā ar rezultātu Beļģijā nav apmierināts.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā Karro ar 150 punktiem saglabājis 17. vietu, bet Augusts Justs ar nopelnītiem 76 punktiem ir 19. pozīcijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu