Karro traumas dēļ izlaidīs pasaules čempionāta pirmos trīs posmus (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas labākais motokrosa braucējs Matīss Karro sacensībās varēs atgriezties pēc aptuveni pusotra mēneša, kas nozīmē, ka viņam nāksies izlaist vismaz pirmos trīs pasaules čempionāta posmus.

Pagājušajā nedēļā Karro treniņa laikā Beļģijā guva smagu plaukstas locītavas lūzumu, un viņam tika veikta operācija.

Pirmdien sportists devies pie ārsta uz pārbaudēm, kurš atzinis, ka atveseļošanās prasīs 5-6 nedēļas, Karro pavēstīja savā tvitera kontā.

«Darīšu visu, ko varu, un cerams, ka tā sadzīs labi,» atzina sportists.

Kā ziņots, vien februāra vidū Karro Francijā aizvadīja pirmās sacensības kopš pagājušā gada vidus, kad 30.jūnijā treniņā piedzīvoja smagu kritienu pirms pasaules čempionāta Zviedrijas posma. Toreiz Latvijas sportists guva smadzeņu satricinājumu, kā arī kompresijas lūzumu mugurkaula astotajam skriemelim un pēc kritiena Karro neko neatcerējās no sestdienas vakara līdz nākamajai ceturtdienai.

Neskatoties uz ilgstošo nestartēšanu, Karro tika atzīts par pagājušā gada Latvijas labāko tehnisko sporta veidu sportistu.

Pasaules čempionāta motokrosā jaunās sezonas pirmais posms plānots jau šajā sestdienā Dohā. Arī šosezon Karro startēs Anglijas komandas STR KTM sastāvā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu