Karro uz Meksiku dodas ar izcīnītu trešo vietu Anglijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Aizvadītajās brīvdienās notika kārtējais Anglijas motokrosa čempionāta posms, kurā augsto trešo vietu MX1 klasē izcīnīja latviešu motosportists Matīss Karro, portālu «Apollo» informē sportista preses pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.

Kamēr pasaules čempionātā ir neliela pauze, tikmēr Karro kopā ar savu STR KTM komandu piedalījās trešajā Anglijas čempionāta posmā. Trīs braucienu summā Karro izcīnīja trešo vietu, kas tagad arī kopvērtējumā viņam dod trešo pozīciju. Uzvaru visos trijos braucienos izcīnīja kopvērtējuma līderis Kevins Straiboss.

«Kvalifikācijā uzrādīju ātrāko laiku, taču tad notika Superpole, kur 12 labākie devās trasē, lai veiktu vēl vienu apli. Šajā Superpole paliku ceturtais, ar ko biju apmierināts. Pirmajā braucienā pēc starta aizbraucu kā trešais, taču tad atkritu uz piekto pozīciju. Brauciena laikā nejutos savā ādā un nevarēju atrast savu ritmu, tāpēc beigās paliku ceturtais,» stāsta Karro.

«Otrajā braucienā gāja līdzīgi – finišēju ceturtais, taču varēju nobraukt vēl labāk. Pēdējā braucienā finišēju otrais, kas kopvērtējumā man deva trešo vietu. Kopumā jāsaka, ka šajās sacensībās nenobraucu tā, kā gribētos, un, kā jau minēju, nejutos labi, jo par sevi joprojām lika manīt kritiens Bulgārijas posmā (sāpēja roka un mugura). Arī trase nebija mana stila,» savus braucienus komentē Karro.

«Tagad ar komandu padzīvošu pa Angliju, bet ceturtdien mēs lidojam uz Meksiku, kur jau šajās brīvdienās notiks nākamais posms. Noteikti gribētu pateikt paldies trasē esošajiem latviešu faniem, kuri kārtējo reizi bija skaļi un atbalstīja mani. Tāpat paldies arī pārējiem maniem atbalstītājiem,» piebilst Matīss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu