Karstie kartupeļu salāti ar bekona kraukšķiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

1 kg jauno kartupeļu
200 g bekona
pētersīļu zaļumi
sāls
balzamiko etiķis
sarkanais sīpols
muskatrieksts

Pagatavošana:

Kartupeļus nomazgā, notīra, izvāra. Gaļu sagriež gabaliņos, apcep, līdz tā kļūst kraukšķīga. Kartupeļus pārlej ar gaļu, pārslaka ar balzametiķi, pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem un smalki sagrieztu sīpolu. Pieliek sāli un muskatriekstu, samaisa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu