Karsums paliks Rīgas «Dinamo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» parakstījis jaunu līgumu uz divām sezonām ar komandas iepriekšējās sezonas labāko vārtu guvēju Mārtiņu Karsumu.

26 gadus vecais uzbrucējs «Dinamo» sastāvā spēlē kopš 2010. gada janvāra, pavisam komandas sastāvā (gan regulārajā čempionātā, gan play-off) aizvadot 145 spēles (118+27), kurās viņš ir guvis 45 vārtus un atdevis 39 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis lietderības koeficentu +8 un 120 soda minūtes.

Aizvadītā sezona Karsumam bija rezultatīvākā KHL karjeras laikā, un viņš kļuva par komandas labāko vārtu guvēju regulārajā čempionātā, turklāt viņš neizlaida nevienu maču sezonā.

Regulārajā čempionātā Mārtiņš 54 spēlēs guva 20 vārtus un atdeva 13 rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficentu +3 un 46 soda minūtes, bet septiņos play-off mačos viņš guva vienus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficentu +4.

Šajā pavasarī Karsumam atkal tika veikta ceļgala operācija, kuras dēļ viņš nevar palīdzēt Latvijas valstsvienībai pasaules čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu