Karsums: Znaroks man daudz ko iemācījis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums norāda, ka viņu daudz ietekmējis Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks, ziņo [s:35224].

«Spēlēju pie viņa junioru un jauniešu izlasēs, bet pēc tam arī lielajā izlasē. Znaroks ir Znaroks... To, kāds viņš ir, zina visi. Viņš man daudz ko iemācīja - to pašu mērķtiecību, neatlaidību, ar kuru savulaik viņš pats bija slavens,» stāsta Karsums.

«Znaroks diezgan daudz devis man kā hokejistam. Ko vēlētos no Oļega pārņemt? To pašu spītību. Jau no junioru vecuma viņš mani piespieda visu darīt līdz galam, lai kas arī laukumā nenotiktu,» skaidro latviešu uzbrucējs.

Karsums sīkumos nevēlas iedziļināties, runājot par to, kādēļ pagājušajā sezonā neizdevās viņa pāreja uz Balašihas HK MVD.

«Tampabejas «Lightning» kaut kā pārcentās ar papīriem, un tādā veidā es nonācu Rīgā. Taču es nemaz nenožēloju. Pagājušās sezonas beigas man ne pārāk izdevās, tomēr es esmu mājās, kopā ar ģimeni, līdzjutējiem un ierastajiem komandas biedriem,» piebilst Karsums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu