Karte: Policija paziņo, kur jaunie fotoradari jau gatavi ķert pārkāpējus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sākot no ceturtdienas, 24.maija, darbu uzsākuši 23 stacionārie fotoradari. Valsts policija arī paziņojusi to atrašanās vietu.


Stacionārie fotoradari.

Valsts policijas pārstāve Lita Juberte portālu «Apollo» informēja, ka Rīgā stacionārie fotoradari izvietoti un jau darbojas: uz Salu tilta Zaķusalā, uz Dienvidu tilta, Krasta ielā 101, uz Vanšu tilta, uz Zemitānu tilta, uz Vairogu tilta, kā arī Brīvības gatvē pie 363.nama.

Stacionārie fotoradari jau gatavi ķert ātruma pārkāpējus arī Babītes novadā, Olaines novadā, Mārupes novadā, Jaunolainē, Ķekavas novadā, Ādažu novadā, Baltezerā, Carnikavas novadā, Sējas novadā, Murjāņos, Kocēnu novadā, kā arī Brocēnu novadā.

Jau ziņots, ka šodien Valsts policijas pārstāvji pārbaudīja 23 privātā partnera «Vitronic Baltica un partneri» izbūvēto stacionāro fotoradaru iekārtu ietvarus, pašas mērierīces, kā arī pakalpojuma kvalitāti, kas atzīta par atbilstošu. Līdz ar to fotoradari sāk savu darbību gan Rīgā, gan ārpus tās.

Pirms stacionārajiem fotoradariem atbilstoši Valsts standartam ir izvietota ceļazīme nr. 846. («Fotoradari»).

Kā ziņots, «Vitronic Baltic» līdz 20.maijam jāuzstāda 110 stacionārie fotoradari.

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis ir nosūtījis privātajam partnerim otro brīdinājumu, kas turpina janvārī iesākto līguma laušanas procedūru. Tas paredz, ka divu mēnešu laikā komersantam jānovērš trūkumi un jāizpilda līgumsaistības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu