Kārtējā asiņainā diennakts uz Latvijas autoceļiem (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chris Bis, CC BY-NC-ND 2.0

Pagājušajā diennaktī avārijās uz Latvijas ceļiem gājuši bojā divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Inčukalna novadā, autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža 42.kilometrā, 1983.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Škoda», notrieca gājēju, 1937.gadā dzimušu sievieti, kura no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Rēzeknes novadā, autoceļa Rēzekne-Dagda 2.kilometrā, apdzīvotā vietā «Janapole», automašīnai «Renault Megane» uzkrita koks. LETA jau ziņoja, ka šajā negadījumā no gūtajām traumām notikuma vietā mira automašīnas vadītājs, 1963.gadā dzimis vīrietis, bet slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti automašīnas pasažieri - 1982.gadā dzimis vīrietis un 1988.gadā dzimis vīrietis.

Preiļu novadā 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Ford Fiesta», notrieca govis, kuras atradās uz ceļa braucamās daļas. Avārijā cieta automašīnas pasažiere, 1962.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām nogādāta slimnīcā. Avārijā gāja bojā trīs govis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki, bet divi cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 23 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem vadījuši auto, bet 12 bijuši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi cilvēki - četri autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu