Kartupeļu sacepums ar malto gaļu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/6cd/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

10 kartupeļi
250 ml saldā krējuma (var 10%)
4 ķiploka daiviņas
300 g maltās gaļas
1 sīpols
sāls
pipari

Pagatavošana:

Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs. Ietaukotā cepamtraukā liek kartupeļus vairākās kārtās. Sīpolu un ķiploku sasmalcina, pieliek maltajai gaļai. Malto gaļu liek uz kartupeļiem, gaļai virsū kārto otru kartupeļu daļu. Kad trauks pilns, kartupeļiem pārkaisa sāli, piparus un pārlej ar saldo krējumu.

Cepeškrāsni sasilda līdz 180 grādu temperatūrai, sacepumu cep stundu. Pasniedz ar dārzeņu salātiem.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu