Kas gaidāms seriāla «UgunsGrēks» 10. sezonas noslēguma sērijā? (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 19. decembrī būs skatāma seriāla «Ugunsgrēks» 10. sezonas noslēguma sērija, tajā varoņi cīnīsies uz dzīvību un nāvi – Gunāra un Signes dēlam strauji pasliktināsies veselības stāvoklis. Kas būs noticis dēlam? Kādēļ teju visi viesnīcas darbinieki būs satraukuma pilni? Tikmēr blakus viesnīcā risināsies ne mazāk karsti notikumi. 

Cīņa uz dzīvību

Ar joni pietuvojies TV3 seriāla «UgunsGrēks» 10.sezonas noslēgums, kuras laikā tik daudz notikumi izdzīvoti, tik daudz emocijas izjustas. Tieši pirms Ziemassvētkiem seriāla «UgunsGrēks» Pētersonu viesnīcā notiks kas satraucošs – Gunāra un Signes dēliņam pēkšņi palicis slikti. Gunārs telefonsarunas laikā uzzina, ka dēla veselībai draud briesmas. Signe un Gunārs ir vairāk nekā šokēti, abi ļoti pārdzīvo un ir tuvu izmisumam. Teju visi viesnīcas varoņi – Milda, Zenta, Aivars, Fēlikss un citi – ir satraukuma pārņemti un steidz palīgā. Kas noticis Signes un Gunāra dēlam un, vai izdosies novērst veselības problēmas?

Dramatiski notikumi arī Mare SPA

«UgunsGrēka» sezonas noslēgumā cīņa nenotiks tikai par bērna dzīvību. Kādi vēl notikumi gaidāmi sezonas noslēdzošajā epizodē, un, kā tie risināsies? Āboliņiem piederošajā «Mare SPA» viesnīcā valdīs īsta ģimenes drāma. Vēl joprojām nav noskaidrots, kas nogalinājis Juri. Kurš uzņemsies atbildību? Edijs ieradīsies policijā, lai atzītos. Bet, vai viņš patiesi ir vainīgs? Lidija cenšas nepieļaut, ka Putniņa kungs apcietina Ediju. «Mare SPA» viesnīcā notikumi griežas neprātīgā virpulī un gaidāmi patiesi dramatiski notikumi.

  • Seriāla «UgunsGrēks» 10. sezonas noslēdzošā sērija būs skatāma 19.decembrī 20:20 kanālā TV3.
Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu