Kas saista <i>Aishu</i> un Jāni Apeini?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Dziedātāja Aija Andrejeva (24) un operdziedātājs Jānis Apeinis jau aptuveni četrus mēnešus labprāt pavadot laiku kopā, novērojis žurnāls «Kas Jauns».

Gan Aisha, gan Apeinis jau kādu laiku baudot no attiecībām brīvu cilvēku statusu. Aishai veicies profesionālajā jomā - uzvarēts «Eirovīzijas» nacionālais fināls, bet privātajā dzīvē nav gājis tik spoži. Dziedātāja gada sākumā izšķīrusies ar Ivaru Celmu, ar kuru kopā bija pusotru gadu.

Savukārt, Apeinis pagājušajā gadā bieži bijis manāms aktrises Rēzijas Kalniņas sabiedrībā. Decembrī pie Apeiņa sāniem bijusi manāma jau cita pavadone - aktrise, Anrija Lemberga bijusī, Zane Aļļēna.

«Kas Jauns» novērojis, ka Aisha un Apeinis labprāt pavadījuši laiku viens otra sabiedrībā «SEB Muzikālās bankas 2009» noslēguma ceremonijā. Apeinis šajā ceremonijā atradies žūrijas locekļa godā, kamēr Aishai bija jāuzstājas ar dziesmām. Operdziedonis atbalstījis Aishu arī aizkulisēs, tomēr, redzot pret viņiem vērstus fotoobjektīvus, viņi meklējuši nomaļāku vietu sarunām.

Abi nesen manīti pārvietojamies pa Rīgu ar Aishas auto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu