Kas saista Rēziju Kalniņu ar sirdsdraudzenes vīru? (103)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dailes teātra aktrise Rēzija Kalniņa labu laiku nebija redzēta pavadoņa sabiedrībā, turklāt arī publiskus pasākumus viņa neapmeklēja visai bieži. Tomēr žurnāls «Privātā Dzīve» ievērojis, ka šoruden viņa vairākkārt manīta kopā ar diriģentu Aināru Rubiķi.

Aizvadītāja nedēļā Rēzija un Ainārs apmeklējuši «Rīga Fashion Week», lai noskatītos «Sock Box» modes skati. Abi malkojuši vīnu un mīļi apskāvušies. Kalniņa izskatījusies ļoti laimīga - gluži kā iemīlējusies - tādēļ daudziem radies priekšstats, ka aktrise atradusi jaunu mīlu.

Baumas, ka Rēziju (41) un Aināru (33) saistot romantiskas jūtas vēl intriģējošākas padarīja fakts, ka Rubiķa laulātā draudzene - Dailes teātra vokālā pedagoģe - Ilze Rubiķe ir tuva Rēzijas draudzene.

«PDz» pamanīja Rēziju un Ilzi kopīgi vakariņojot un nolēma uzzināt vairāk par runām par «sirdsdraudzenes vīra nocelšanu».

Rēzija atzinusi, ka nenoliedz, ka ar Aināru viņu saistot īpašas un ārkārtīgi draudzīgas attiecības. Tomēr ar Ilzi attiecības esot vēl īpašākas.

Trijotne uzjautrinoties par interpretācijām publiskajā telpā. Rēzija sacījusi, ka patiesību vislabāk zinot viņi paši un viņiem neesot nevienam jāattaisnojas, vai kas jāpierāda: «Vienīgais, ko varu sacīt, - ja gribam spēlēt spēles, esmu ar mieru piedalīties!»

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu