Kasāno: Balotelli jānobriest un jāiemācās kontrolēt emocijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas valstsvienības uzbrucējs Antonio Kasāno dalījies pārdomās par Eiropas čempionāta pusfināla galveno varoni - itāliešu uzbrucēju Mario Balotelli, ziņo Lielbritānijas masu mediji.

«Balotelli ir jauns, viņam vēl jānobriest,» uzsver Kasāno. «Viņš ir emocionāls un reizēm viņa temperaments kļūst par viņa ienaidnieku. Tomēr viņā deg uguns, tas viņu padara stipru, tādēļ ar viņu jābūt ļoti uzmanīgam.»

«Nebūtu pareizi viņu iegrožot, taču viņam ir jāiemācās kontrolēt savas emocijas un koncentrēt tās pareizajā virzienā. Tikai viņš var izlemt, vai to vēlas vai arī turpmāk tērēs emocijas velti. Es par viņu ļoti pārdzīvoju un zinu, cik viņam ir grūti, jo īpaši, ņemot vērā to, ka reizēm viņam šķiet, ka visa pasaule ir nostājusies pret viņu,» skaidro Kasāno, kuram pašam karjeras laikā bijušas problēmas apvaldīt savu temperamentu.

«Taču šobrīd Balotelli ir virsotnē, viņš ir ļoti koncentrējies uz sapņo padarīt Itālijas izlasi par čempionvienību. Kā uzbrukuma saikne mēs daudz strādājam kopā un dodam Itālijai iesmeslu cienīt sevi šajos grūtajos laikos,» piebilst uzbrucējs, netieši atgādinot par totalizatoru skandālu, kas skāra arī valstsvienību pirms Eiropas čempionāta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu