Kasparaitis: Gratonu un Vero vajag patriekt no KHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Agrāk slavenais kauslis un provokators Darjuss Kasparaitis, kurš pašlaik ir viens no Sanktpēterburgas SKA treneriem, izteicis savu viedokli par kautiņu mačā starp Čehovas «Vitjaz» un Omskas apgabala «Avangard», ziņo [s:36548].

«Domāju, ka «Vitjaz» no līgas neizslēgs. Tur ir jaunie hokejisti un skola. Kādēļ gan visai komandai un klubam būtu jācieš par to, ko sarīkoja daži spēlētāji un treneris?» uzskata Kasparaitis.

«Droši vien [galvenais treneris Andrejs] Nazarovs vai kāds cits no «Vitjaz» kluba vadības deva uzdevumu, lai jau no spēles pirmajām sekundēm viņi sāktu kauties. Tas viss noteikti bija izplānots pirms spēles. Tāpat viņi nebūtu uzreiz skrējuši klāt pretiniekiem. Tādēļ izslēgt «Vitjaz» klubu nevajag,» uzskata lietuviešu izcelsmes bijušais hokejists.

«Ja cilvēki kaujas, tad kaujas viens pret vienu, nevis pieskrien no muguras un sit. Vai pat uzbrūk vārtsargam. Tas taču ir cirks! Ņirgāšanās!» uzsver Kasparaitis.

«Paskatījos kautiņa pirmo minūti. Martins Škoula kaujas ar Denisu Sergejevu, bet tad pieskrien Džošua Gratons un sāk sist Škoulu. Nav jābūt gudram, lai tā rīkotos. Gratonu un Dārsiju Vero vispār vajag patriekt no līgas,» piebilst Kasparaitis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu