Kasparam Bērziņam sezona, visticamāk, beigusies (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ārsti aizlieguši Latvijas čempionvienības «VEF Rīga» centra spēlētājam Kasparam Bērziņam trīs nedēļas nodarboties ar fizisku slodzi, tāpēc, visticamāk, viņš šosezon vairs laukumā neizies, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja vienības direktore Laila Spaliņa.

Bērziņš 1. maijā Kazahstānā notikušajā VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) astotdaļfināla mačā pret «Astana» komandu saņēma triecienu pa vēderu. Dienu vēlāk spēlētājs Rīgā tika ielikts slimnīcā un no tās izrakstīts vien ceturtdien.

«Tagad viņam trīs nedēļas jāatturas no fiziskas slodzes. Jāskatās cik mums sezona izvērtīsies gara, bet tuvākajās spēlēs viņš noteikti nepiedalīsies,» stāstīja Spaliņa.

Kā ziņots, sestdien un svētdien pirmajās «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas spēlēs «VEF Rīga» sacentīsies ar «Ventspils» komandu. Bet nākamajā nedēļā "rīdzinieki" uzsāks dalību VTB Vienotās līgas ceturtdaļfinālā, spēkojoties ar Krievijas klubu Maskavas apgabala «Himki». Ja «VEF Rīga» izdosies pārvarēt «Himki» pretestību, kļūs skaidrs, ka komandas sezona ievilksies arī jūnijā.

«Nākamajās spēlēs noteikti nespēlēs arī Artūrs Strēlnieks, kuram magnētiskajā rezonansē konstatētas ieplēstas ceļgala kāju saites,» atklāja Spaliņa. «Bet Antana Kavaļauska situācijā nekas nav mainījies - kājas pirksts ir samežģīts un sāp, bet viņš spēlēs.»

Joprojām neskaidrības ir, vai spēlēt varēs Džastins Hemiltons, kuram sāp kājas muskulis, bet Lauris Blaus spēlēs, neskatoties uz veselības problēmām.

«VEF Rīga» komandas VTB Vienotās līgas ceturtdaļfināla sērijā ar «Himki» pirmie divi mači 16. un 17. maijā plānoti Himkos, bet 19. maijā vienības sēriju turpinās Rīgā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu