Kašpars: Spēle pret Latviju mums obligāti jāuzvar

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlase nav individuālu spēlētāju kopums, bet gan īsta komanda, tomēr Čehijas valstsvienība cīņā pret latviešiem nepieņems nekādu citu iznākumu kā vienīgi uzvaru, aģentūrai LETA izteicās izlases uzbrucējs Lukašs Kašpars.

Latvijas un Čehijas izlases savā starpā tiksies ceturtdien, plkst. 21.15 pēc Latvijas laika.

Kašpars aizvadītajā sezonā spēlēja KHL komandā Astanas «Baris», kur bija viens no līderiem, tāpēc ar vairumu Latvijas izlases spēlētāju viņš ir labi pazīstams.

«Latvijas izlase spēlēs klasisku krievu hokeju. Šai komandai patīk kustēties un mainīt pozīcijas laukumā,» pirms gaidāmā mača atzīmēja Kašpars. «Pirms pāris nedēļām tikāmies ar Latvijas izlasi pārbaudes spēlēs. Šķiet, ka viņu sastāvs kopš tiem mačiem nav daudz mainījies, tāpēc komanda mums ir zināma.»

Aprīļa sākumā Rīgā notikušajos pārbaudes mačos Latvija sākotnēji zaudēja pēcspēles metienu sērijā ar 2:3, bet dienu vēlāk piekāpās ar 1:3.

«Ar daudziem no Latvijas izlases spēlētājiem esmu ticies, kad «Baris» rindās spēlēju pret Rīgas «Dinamo». Domāju, ka šīs komandas spēlētāji arī izlases rindās spēlē tāpat kā klubā,» piebilda uzbrucējs. «Latvijas izlase nav individuālu spēlētāju kopums, tā ir īsta komanda.»

Pašlaik Latvijas izlase savā pasaules čempionāta apakšgrupā ar sešiem punktiem trīs mačos ieņem trešo vietu, kamēr Čehija ar pieciem punktiem ir pozīciju zemāk.

«Čempionāta sākums mums nav padevies. Mēs nespēlējam tā, kā visi vēlētos, to mēs zinām,» izteicās Kašpars. «Tomēr komanda cenšas par to nedomāt un saglabā ticību, ka varam spēlēt daudz labāk. Tāpēc mačā pret Latviju domāsim tikai par uzvaru - šī spēle mums obligāti ir jāuzvar.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu