Katrine Lukins kļuvusi par Latvijas pilsoni un piedalīsies Eirovīzijā. Noklausies viņas dziesmu! (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā un daudzsološā dziedātāja Katrine Lukins, kura pērn Latvijā debitēja ar singliem «Live Tonight» un „ Find You», gūstot pozitīvas mūzikas kritiķu atsauksmes un veiksmīgi startējot radio stacijās, jauno gadu sāk ar ziņām, ka ir ieguvusi Latvijas pilsonību, par ko ir lepna un priecīga. Dziedātāja dzimusi un uzaugusi Zviedrijā, latviešu ģimenē.

Otra nozīmīgākā ziņa ir tāda, ka viņas pašas, kopīgi ar līdzautoru Kārli Indrišonoku rakstītā dziesma «You Are The Reason» ir starp tām 24 dziesmām, kuras pretendē uz Latvijas Eirovīzijas dziesmu konkursa atlases finālu un, kuru kopā ar draugiem Katrine izpildīs atlases otrajā pusfinālā, 2. februārī kāpjot uz k/z «Palladium» skatuves. Zviedrijā jau pati iekļūšana atlases kārtā skaitās ļoti liels sasniegums katram jaunajam mūziķim.

Šobrīd meitene izvēlas tērpus, mēģina kopīgi ar mūziķiem un fona dziedātājiem, kā arī apmeklē vokālās nodarbības pie Jolantas Gulbes. Padomu neliedz arī Katrines tēvs Andris Lukins, kurš pats ir labs mūziķis un ir Latvijas leģendārās grupas «Odis» pirmā sastāva basģitārists. 

Noklausies dziesmu You Are The Reason:

Par dziesmu un gatavošanos pati Katrine stāsta: «Mēs sākām rakstīt šo dziesmu pērnajā septembrī. Kārlis man atsūtīja instrumentālo uzmetumu, un es uzrakstīju melodiju un vārdus. «Labo ierakstu studijā» kopā ar producentu Jāni Kalvi un manu tēti mēs strādājām diezgan ilgi un rūpīgi, tā lai visi būtu par 100% apmierināti. Dziesma ir par to īpašo cilvēku tavā dzīvē, kas padara tevi pašu par labāku un ir tas iemesls, kāpēc justies dzīvam un vajadzīgam. Es ceru, ka cilvēki klausoties šo dziesmu, tajā atradīs līdzīgas sajūtas.».

Par iekļūšanu Latvijas Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā Katrīne piebilst: «Mani draugi un mana ģimene ir ļoti priecīgi! Visiem tas šķiet ļoti liels sasniegums, Zviedrijā Eirovīzijai ir kulta statuss. Atbalsts no ģimenes un draugiem man ir ļoti svarīgs! Man šķiet, ka visas dziesmas šogad ir ļoti labas. Visiem ir iespēja uzvarēt! Tas ir tas, kas padara šo konkursu par tik interesantu un aizraujošu piedzīvojumu!» 

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu