Kauguros pastrādāta nežēlīga slepkavība (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: (davide), CC BY-NC-ND 2.0

Par nežēlīgas slepkavības pastrādāšanu policija Kauguros aizturējusi 45 gadus vecu narkomānu-bezpajumtnieku, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Likumsargi ziņo, ka pagājušajā ceturtdienā Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu namu Kauguros, Skolas ielā. Zvanītājs vēstīja, ka jau aptuveni nedēļu nav redzējis savu kaimiņu un viņam ir aizdomas, ka varētu būt noticis noziegums vai nelaimes gadījums.

Policisti, ierodoties notikuma vietā, iekļuva pazudušā kaimiņa dzīvoklī un tajā atrada 69 gadus vecā vīrieša līķi. Vīrieša līķis bija noguldīts uz dīvana un tam bija gandrīz nogriezta galva - kaklā bija ļoti dziļš griezums, norāda policijā.

Policisti uzsāka izmeklēšanu un dažu stundu laikā noskaidroja, ka pēdējais viesis nelaiķa dzīvesvietā bijis kāds 45 gadus vecs vīrietis, kurš agrāk jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā.

Vēl pēc dažām stundām Jūrmalas policisti šo vīrieti atrada un aizturēja.

Aizdomās turētais ir bezpajumtnieks, kurš policijas redzeslokā nonācis gan par narkotisko vielu lietošanu, gan par mantiska rakstura noziegumiem. Pēdējo reizi viņš policijas iecirknī bija nonācis tajā pašā mēnesī, kad kādā veikalā no plaukta paņēmis degvīna pudeli un turpat uz vietas to izdzēris.

Šobrīd aizdomās turētajam kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums, bet Jūrmalas policisti turpina izmeklēšanu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu