Ļaundaris mēģina aplaupīt vīrieti; policija aicina atsaukties cietušos (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policisti Rīgā par mēģinājumu aplaupīt kādu vīrieti, kurš no bankomāta bija izņēmis naudu, aizturējuši ļaundari. Likumsargiem ir aizdomas, ka aizturētais varētu būt veicis arī citus noziegumus.

Kā portāls «Apollo» uzzināja Rīgas reģiona policijas pārvaldē, pagājušajā nedēļas nogalē, 28.aprīlī neilgi pirms pusnakts Brīvības ielā ļaundaris piegāja pie kāda iedzīvotāja, kurš tajā brīdī izņēma naudu no bankomāta un pēc tam, piedraudot ar nazi, mēģināja aplaupīt viņu.

Cietušais naudu neatdeva un iebēga kādā tirdzniecības vietā, kur izsauca policiju.

Policijas darbinieki pēc mirkļa ieradās notikuma vietā un meklēšanas rezultātā iespējamo laupītāju aizturēja netālu no nozieguma izdarīšanas vietas.

Pēc aizturēšanas vīrietis tika nogādāts Rīgas Centra policijas iecirknī un ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Rīgas Centra iecirkņa policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt veicis vēl kādu noziegumu, tādēļ ikvienu, kas atpazīst attēlā redzamo vīrieti kā savu pāridarītāju, lūdzam atsaukties, zvanot uz tālruņa numuriem: 7086215, 67086200, 67086225 vai 110, vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu