Kautiņā izdemolētais naktsklubs no Krisa Brauna un Dreika pieprasa miljonus (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūziķu Krisa Brauna un Dreika pavadošo kompāniju kautiņā izdemolētais naktsklubs iesūdzējis tiesā abus mūziķus, pieprasot kompensāciju 16 miljonu dolāru (9,12 miljonu latu) apmērā. 

Masveida kautiņš Manhetenas naktsklubā «Club W.i.P» izcēlās naktī uz 13.jūniju un tam par iemeslu bijusi barbadosiešu popdīva Riana, kurai ar abiem mūziķiem bijušas romantiskas attiecības.

Masveida kautiņā naktsklubam tika nodarīti būtiski postījumi, bet astoņiem cilvēkiem sniegta medicīniskā palīdzība.

Kā vēsta aculiecinieki, kautiņš izcēlies pēc tam, kad Kriss Brauns kā mierizlīgumu nosūtījis Dreikam šampanieša pudeli. Dreiks pudeli esot aizsūtījis atpakaļ ar piezīmi: «Es guļu ar tavas dzīves lielo mīlu, tiec ar to galā.»

23 gadus vecajam Krisam Braunam bija romantiskas attiecības ar Riannu līdz 2009.gadam, kad dziedātājs «Grammy» balvu priekšvakarā brutāli piekāva barbadosiešu skaistuli.

Pēc pāra pašķiršanās tika ziņots, ka Rianai izveidojušās romantiskas attiecības ar kanādiešu reperi Dreiku.

Kopš tā laika gan Brauns, gan Dreiks nereti veltījuši viens otram neglaimojošus izteikumus.

Naktī starp Brauna un Dreika kompānijām izcēlusies vārdu pārmaiņa, kas izvērtusies masu kautiņā ar pudeļu un glāžu mētāšanu no abām pusēm.

Kautiņā ievainojumus guvuši astoņi cilvēki, no kuriem pieci bijuši nejauši garāmgājēji.

Kautiņā Brauns guvis grieztu brūci zodā, bet viņa miesassargam trāpījusi pudele, un viņš guvis nopietnas brūces galvā. Kautiņā cietusi arī Brauna draudzene.

Saistībā ar kautiņu vairāki cietušie iesūdzējuši tiesā naktsklubu «Club W.i.P», taču naktsklubs nolēmis tiesas ceļā pierādīt, ka atbildība jāuzņemas abiem mūziķiem.

Prasībā tiesai norādīts, ka kautiņu izraisīja Brauns un Dreiks, «apejot kluba stingros drošības pasākumus», līdz ar to viņiem vajadzētu uzņemties visu atbildību par nodarītajiem postījumiem un kaitējumu kluba reputācijai.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu