Kautiņi, noraidījumi un Rēdlihs bez punktiem (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālajā hokeja līgā pie uzvaras piektdien tika Ņižņijnovgorodas «Torpedo» hokejisti, kuri savā laukumā ar 6:3 pārspēja Jaroslavļas «Lokomotiv».

Abu komandu starpā mačā laikā bija asa spēle un neiztika arī bez kautiņiem un noraidījuma līdz spēles beigām.

Pirmā trešdaļa noslēdzās ar rezultātu 1:1, bet otrajā periodā komandas kopā guva sešus vārtus. «Torpedo» pārsvaru palielināja līdz 4:1, Niklass Hagmans un Aleksejs Kaļužnijs samazināja mājinieku pārsvaru (4:3), bet trešdaļas pēdējā minūtē Ruslans Zainuļins atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Pēdējā periodā Vladimirs Maļenkihs «izslēdza» «Lokomotiv» spēlētāju, par ko saņēma noraidījumu līdz mača beigām. Jaroslavļas komandai bija iespēja realizēt lielo skaitlisko pārsvaru un vēlāk arī vairākumu pieci pret trīs, taču laukuma saimnieki nosargāja pārsvaru un mača beigās guva arī sestos vārtus.

Miķelis Rēdlihs šajā mačā ar rezultativitāti vai noraidījumiem neizcēlās, laukumā pavadot mazliet vairāk par 14 minūtēm un veicot vienu metienu pa vārtiem.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu