Kavendišs «Tour de France» 11. posma laikā apliets ar urīnu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Nepatīkams atgadījums prestižā daudzdienu velobrauciena «Tour de France» 11. posmā trešdien skāris slaveno britu riteņbraucēju Marku Kavendišu, kuru kāds fans brauciena laikā aplējis ar urīnu, ziņo sportista pārstāvētā komanda «Omega Pharma-Quick Step».

Trešdien sportisti sacentās distancē ar atsevišķu startu, bet incidents noticis 33. kilometrā. Šāda fana rīcība varētu būt skaidrojama ar otrdienas atgadījumiem, kad velobrauciena desmitā posma finišā Kavendišs, kurš karjeras laikā izcīnījis 24 uzvaras atsevišķos «Tour de France» posmos, ietriecās Toma Vēlersa («Argos-Shimano») velosipēdā. Līdz ar to nīderlandietis piedzīvoja kritienu, kura laikā tikai laimīgas sagadīšanās pēc neiedzīvojās nopietnās traumās.

«Iespējams, skatītāji nebija apmierināti ar to, kas notika otrdien. Turklāt daudzi līdzjutēji Kavendišam veltīja ne tos labākos vārdus,» teikts «Omega Pharma-Quick Step» paziņojumā. «Pats sportists par urīna uzliešanu nav apbēdināts, bet gan sarūgtināts, jo Kavendišs uzskata, ka viņš nav to pelnījis.»

Kavendišs «Tour de France» 11. posmā ierindojās vien 163. vietā, līderim zaudējot piecas minūtes un 31 sekundi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu