Kazahstānā mirušais tālbraucējs no Latvijas bija izmisis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

[s:41180], kuru Kazahstānā pakārušos kokā atraduši nejauši garāmgājēji, pēc sākotnējās Kazahstānas likumsargu versijas, izdarījis pašnāvību.

Kā vēsta Kazahstānas portāls «zakon.kz.», Almati apgabala Iekšlietu departamenta preses pārstāvis Kobeihans Nurahmets informējis, ka bojāgājušā mirstīgās atliekas nosūtītas ekspertīzes veikšanai.

«Gaidām rezultātus. Interesanti, ka viņa automašīna atradās 500 metru attālumā no vietas, kur viņu atrada. Apskatē secināts, ka kravas nodalījums ir tukšs, bet automašīnas šofera kabīne bija pacelta, it kā kāds gatavotos to labot,» sacījis Nurahmets.

Apkārtnes apskates laikā atrasts arī dokuments, kurš liecina, ka Kazahstānas likumsargi pieņēmuši latviešu tālbraucēja iesniegumu par to, ka viņš tika apzagts.

«Policijā latvietis vērsies dienu pirms viņu atrada,» informējis Nurahmets.

«Sākotnējā informācija liecina, ka viņu apzaga Karasu rajonā Almati apgabalā - tur, kur viņu atrada. Aculiecinieki pastāstīja, ka dienu pirms notikušā viņš vietējiem autoservisa strādniekiem mēģināja pārdot tējkannu. Izskatās, laupītāji atņēma viņam visu, atstājot bez pārtikas, tālruņa un naudas. Iespējams, viņš izmisumā nolēma izdarīt pašnāvību. Ceram, ka izmeklēšanā varēs rast visas atbildes uz jautājumiem,» sacījis Nurahmets.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu