Keita Blanšeta: Savu karjeru kino uzskatīju par beigušos (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Keita Blanšeta bija pārsteigta par režisora Vudija Alena piedāvāto galveno lomu drāmā «Blue Jasmine» («Jasmīnas stāsts»), jo savu karjeru Holivudā uzskatīja par beigušos. Blanšeta pameta amerikāņu kino, lai spēlētu teātrī dzimtajā Austrālijā.

Blanšeta tiek uzskatīta par vienu no ticamākajiemm kandidātiem uz prestižo «Oskara» balvu. Taču viņa atzīst, ka pēc pievienošanās vīram Endrū Aptonam Sidnejas teātra kompānijā «Down Under» viņa esot baidījusies, ka vairs nevarēšot atgriezties Holivudā.

Svētdien viņa ieguva britu kinoakadēmijas BAFTA balvu kā labākā aktrise.

«Tas bija ļoti negaidīti. Pēdējos sešus gadus ar vīru strādājām Sidnejas teātrī. Man nelikās, ka vairs varu atgriezties Holivudā. Aktrišu karjera lielākoties ir ļoti īsa, tāpēc Alena zvans mani pārsteidza,» pēc BAFTA balvas saņemšanas sacīja Blanšeta.

Aktrise un viņas vīrs, kurš ir dramaturgs, pagājušogad paziņoja par aiziešanu no Sidnejas teātra kompānijas. Kontroli pār neveiksmēm mocītā teātra radošajiem jautājumiem viņi pārņēma 2009.gadā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu