Keitai Vinsletai bijušas problēmas ar slavu (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktrise Keita Vinsleta vēlas, kaut karjeras sākumā līdzcilvēki būtu vairāk palīdzējuši viņai sadzīvot ar jauniegūto slavu.

«Oskarotā» aktrise atzīst, ka Holivudas zvaigznes statuss viņai nesis «vienu šoku pēc otra».

«Nebija viegli uzreiz pierast pie tik lielas atpazīstamības,» sarunā ar raidorganizāciju BBC atceras Vinsleta.

«Pirms tam es dzīvoju nelielā divistabu dzīvoklī Londonas ziemeļos, bet tad pēkšņi es vairs nevarēju iziet uz ielas vai nopirkt pinti piena,» atceras aktrise. «Viss ļoti strauji izmainījās. Kaut man līdzās būtu bijuši cilvēki, kuri būtu spējīgi izskaidrot, kas notiks tālāk. Es vēlētos, kaut būtu pazinusi citus, kas piedzīvojuši to pašu.»

«Tas ir kaut kas neiedomājams. Kā vienu pēc otra dzemdēt 55 bērnus,» joko 38 gadus vecā aktrise.

Vinsletas pirmā lielā loma bija 1994.gada filmā «Heavenly Creatures» («Dievišķās radības»). Tolaik viņa bija tikai 17 gadus veca.

Vēlāk viņa spēlēja kinolentēs «Sense and Sensibility» («Prāts un jūtas»), «Jude» («Džūds») un «Hamlet» («Hamlets»), bet pasaules slavu ieguva ar režisora Džeimsa Kamerona 1997.gada drāmu «Titanic» («Titāniks»).

Vinsletas nesenākā loma ir zinātniskās fantastikas romāna «Divergent» («Citādie») ekranizācijā. Nākotnes Čikāgā sabiedrība sadalīta piecās grupās. Tie, kas neiederas nevienā no tām, uzskatīti par «citādajiem» - draudu pastāvošajai kārtībai.

Filmā galveno lomu spēlē 22 gadus vecā aktrise Šailīna Vudlija. «Viņai ir daudz lielāka aktrises pieredze nekā man, kad kļuvu slavena,» uzsver Vinsleta. «Viņa dzīvo Kalifornijā, tāpēc Holivudas mašinērija viņai ir daudz labāk pazīstama. Man tā lika piedzīvot vienu šoku pēc otra.»

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu