Keitija Holmsa «bēgšanai no Toma Krūza» gatavojusies mēnešiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holmsas šķiršanās prasības iesniegums bija pārsteigums ne tikai aktieru pāra faniem, bet arī pašam Tomam Krūzam. Izrādās, Holmsa savai «bēgšanai no vīra» slepeni gatavojusies jau mēnešiem, vēsta «dailymail.co.uk».

Līdz pēdējai dienai Keitija izlikās par mīlošu sievu. Laikā, kad pāris nebija kopā, viņi ik dienas sazvanījušies un telefona sarunu beidzot, Keitija Tomam teikusi, ka mīl viņu.

Keitija jau sen bija mainījusi mobilā telefona numuru un e-pastu. Kāds avots vēsta, ka Holmsa telefona numurus un e-pastus mainījusi bieži un tie neesot bijuši zināmi pat viņas tuvākajiem draugiem.

Holmsai arī izdevies noslēpt no vīra īstenos jaunā Ņujorkas dzīvokļa iegādes iemeslus. Krūzam viņa apgalvoja, ka vēlas tur dzīvot, jo namam ir apkšzemes stāvvieta, kas ļauj paslēpties no paparaci modrās acs.

Keitija pamazām atbrīvojusies no iepriekšējā personāla un noalgojusi jaunus cilvēkus, kas ir viņas tuvumā - galvenokārt tos, kas saistīti ar meitiņas Suri pieskatīšanu.

Un tad, kamēr Toms Krūzs atradās Islandē, Keitija iesniedza šķiršanās prasību un tūliņ pat pārcēlās uz jauno dzīvokli, lai sāktu jaunu dzīvi - bez Toma Krūza.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu