Keitija Perija apsver aiziešanu no popmūzikas (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija apsver aiziešanu no popmūzikas.

28 gadus vecās dziedātājas jaunākais albums iznāks oktobrī, taču viņa jau lūkojas nākotnē un nākamo ierakstu vēlas izveidot pavisam citādu. Perija atklāja, ka vēloties sekot leģendārās dziedātājas un dziesmu autores Džonijas Mičelas pēdās, popmūziku samainot pret akustiskās ģitāras skaņām.

«Es droši vien kļūšu līdzīga Džonijai Mičelai,» dziedātāja sacīja intervijā žurnālam «Billboard». «Es tuvojos 30 gadu slieksnim un domāju, ka manā ceturtajā albumā galvenokārt būs dzirdama akustiskā ģitāra. Tieši tā es sāku un guvu pirmos panākumus.»

«Taču nesteigsimies notikumiem pa priekšu. Man raksturīgs līdzsvars starp labo un kreiso smadzeņu puslodi, un tas ir nepieciešams ilgai karjerai. Esmu jau izdevusi vairākus albumus, bet tik un tā jūtos kā jauna izpildītāja,» viņa teica.

«Prism» ir trešais albums, ko Perija izdevusi ar pašreizējo pseidonīmu. 2011.gadā viņa izdeva ierakstu ar savu īsto vārdu Keitija Hadsone.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu