Nepieciešams:
Kēkss ar rozīnēm
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
250 g miltu
150 g sviesta
3 olas
160 g cukura
1 ēdamkarote vaniļas cukura
200 g rozīņu
šķipsniņa sāls
0,5 tējkarotes cepampulvera
Pagatavošana:
Sviestu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, tad pieliek sāli un cepampulveri. Olas saputo putās. Rozīnes nomazgā un apviļā miltos.
Sviesta masai pielej olas, pieliek miltus. Samaisa mīklu, tad iemaisa rozīnes. Ietaukotā kēksa formā lej mīklu, cep 170 grādos 50 minūtes.