Kērlinga izlase trešajā dienā paliek bez uzvarām (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas sieviešu kērlinga izlase Kanādā notiekošajā pasaules čempionātā pirmdien ar 3-10 pārliecinoši piekāpās Zviedrijai, kas nesen notikušajās Soču olimpiskajās spēlēs tika pie sudraba godalgas.

Šis Latvijai šajā pasaules čempionātā bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, tikmēr Zviedrija tikusi pie četriem panākumiem piecos mačos.

Jau pēc pirmajiem diviem endiem Latvija atradās iedzinējos ar 0-5, bet pēc piektā enda rezultāts bija vēl graujošāks (1-7). Tomēr sestajā endā Latvija atguva divus punktus, bet sekojošajā endā Zviedrija atkal nodemonstrēja pārspēku, gūstot trīs punktus un nodrošinot uzvaru.

Kā zināms, turnīru Latvijas komanda iesāka ar panākumu, sestdien pirmajā mačā ar 8-6 uzvarot pašreizējo čempionvienību Skotiju, savukārt pēc tam ar 2-10 nācās atzīt Krievijas pārspēku. Arī svētdien nācās ciest neveiksmi, ar 4-7 piekāpjoties Dienvidkorejai, bet pirmdienas pirmajā spēlē ar 2-8 nācās atzīt Šveices pārākumu.

Pēc pieciem mačiem Latvija kopvērtējumā atrodas desmitajā vietā starp 12 valstsvienībām, apsteidzot Čehiju un Vāciju.

Otrdien Latvijai būs jācīnās ar olimpisko čempioni Kanādu un Ķīnu, bet trešdien gaidāmi duelis ar Čehiju. Vēl Latvija pamatturnīra laikā tiksies ar ASV, Vāciju un Dāniju.

Komandas aizvadīs viena apļa turnīru, bet četras labākās komandas pēc pamatturnīra turpinās cīņu par medaļām. Latvija pasaules čempionātā piedalās trešo reizi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu