KHL prezidents: Čempionu līgas rīkotāju lēmums izbrīna (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs līgas oficiālajā mājaslapā paudis viedokli par Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) atjaunoto Čempionu līgas turnīru, kurā startēs 26 komandas, taču to vidū nebūs KHL klubu. 

«Pārrunas par KHL piedalīšanos jaunajā Čempionu līgas projektā ritēja praktiski no paša sākuma. Mums un kolēģiem no IIHF atsevišķos punktos domas sakrita, taču bija arī daudz jautājumu, kuros nebija viegli rast kompromisu,» norāda Medvedevs.

«Viens no šādiem jautājumiem patiešām bija par Somijas kluba Helsinku «Jokerit» dalību Čempionu līgā. Nākamsezon šis klubs kļūs par pilntiesīgu KHL dalībnieku, tādēļ nav nekādu formālu šķēršļu tam, lai «Jokerit» pārstāvētu mūsu līgu IIHF turnīrā.»

«Vēl jo vairāk - mēs nodemonstrējām elastību un gatavojāmies spert soli pretī IIHF kolēģiem, sakārtojot KHL kalendāru tā, lai Čempionu līgai noteiktās dienas saglabātos. Turnīra Direktoru padomes lēmums izbrīna. Turklāt netika nosaukti iemesli šādam lēmumam,» piebilst KHL prezidents.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu