KHL rezultatīvākais aizsargs maina klubu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kanādiešu aizsargs un pagājušās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Kazahstānas kluba Astanas «Baris» līderis Kevins Dalmens pievienojies Sanktpēterburgas SKA komandai.

Kā apstiprinājis aizsarga jaunais klubs, Dalmens parakstījis divu gadu līgumu.

Kaut kanādietis Dalmens ir aizsargs, viņš visās četrās sezonās bijis arī «Baris» vienības uzbrukuma līderis. Pirmajā KHL sezonā Dalmens 53 regulārā čempionāta mačos pamanījās izcelties ar 28 vārtiem un 30 rezultatīvām piespēlēm, bet aizvadītā sezona viņam bija tikai nedaudz neveiksmīgāka, kanādietim 53 regulārā čempionāta cīņās tiekot pie 18 gūtiem vārtiem un 36 piespēlēm. Viņš ļoti pārliecinoši kļuva par līgas rezultatīvāko aizsargu, tuvāko konkurentu apsteidzot par 18 punktiem.

Kopā KHL regulārajā čempionātā un Gagarina kausā viņš piedalījies 228 cīņās, kurās guvis 73 vārtus un izpildījis 126 rezultatīvas piespēles.

Savukārt savā Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā Dalmens laukumā devies 154 cīņās, kurās gan izcēlies tikai ar astoņiem vārtiem un 23 rezultatīvām piespēlēm.

Aizvadītās sezonas KHL Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālā SKA ar 0-4 zaudēja vēlākajiem čempioniem Maskavas «Dinamo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu