KHL spēļu translētājs Latvijā tiks paziņots nākamnedēļ

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nākamnedēļ, 14. augustā, oficiāli tiks paziņots, kas Latvijā translēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja KHL televīzijas programmu departamenta starptautiskā koordinatore Darja Adrova.

Pagaidām šī informācija ir konfidenciāla un netiek izpausta.

Zināms, ka par iespēju translēt KHL spēles sarunas ar līgu rit Latvijas Televīzijai (LTV) un Skandināvijas mediju koncernam «MTG», kuram pieder kanāli «TV3», LNT, «Viasat Sport Baltic» u.c.

LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve informēja, ka pagaidām, kamēr notiek sarunas, LTV komentārus nesniegs. Arī «TV3» sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone paskaidroja, ka pagaidām informācijas par sarunu iznākumu nav.

Savukārt KHL kluba Rīgas «Dinamo» preses pārstāvis Jānis Stepītis informēja, ka KHL vadībai nosūtīta vēstule, kurā pausta vēlme, lai KHL čempionātu Latvijā varētu skatīties pēc iespējas plašāka auditorija.

KHL spēles arī šogad, kā ierasts, sāksies septembrī un ilgs līdz nākamā gada aprīlim. Līdz šim tās Latvijā translēja LTV 7.kanāls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu