KHL Zvaigžņu spēlei varētu būt jauns formāts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETAFoto:

Nākamajā gadā Čeļabinskā paredzētajai KHL Zvaigžņu spēlei varētu būt jauns formāts, vēsta līgas oficiālā mājaslapa internetā.

Pagaidām līgas vadība vēl nav izlēmusi par galīgo KHL Zvaigžņu spēles formātu, taču kā variants tiek izskatīta ideja, ka par komandas kapteiņiem izvēlētos divus vārtsargus.

Ja minētais variants tiks apstiprināts, tad Zvaigžņu spēle šādā formātā notiks pirmo reizi pasaules hokeja vēsturē, vēsta KHL.

Kā ziņots, šī gada KHL Zvaigžņu spēlē, kas risinājās Rīgā, Rietumu konferences komandas kapteinis bija Rīgas "Dinamo" aizsargs Sandis Ozoliņš, bet Austrumu konferences komandas kapteinis bija pieredzējušais uzbrucējs Sergejs Fjodorovs, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Magņitogorskas "Metallurg" vienību.

Šā gada KHL Zvaigžņu spēlē uzvarēja Fjodorova komanda, kas pieveica Ozoliņa komandu ar rezultātu 15:11.

Savukārt pirms spēles notikušajos meistarības pārbaudījumos ar rezultātu 5:4 uzvarēja Fjodorova komanda.

Jau vēstīts, ka Rīgā šogad notika ceturtā KHL Zvaigžņu spēle. Pirmā notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, bet trešā pagājušajā gadā notika Sanktpēterburgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu