Kijevas «Dinamo» pagarina līgumu ar Ševčenko

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas klubs Kijevas «Dinamo» pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Andriju Ševčenko, laikrakstam «Sport Ekspress» paziņoja kluba prezidents Igors Surkiss.

Līgums ar 34 gadus veco Ševčenko pagarināts uz vienu sezonu. Slavenais Ukrainas futbolists Kijevas «Dinamo» sastāvā atgriezās 2009.gadā.

Kā ziņots, masu medijos izskanējusi informācija, ka Ševčenko savu spožo karjeru noslēgs pēc nākamajā gadā paredzētā Eiropas čempionāta, kas risināsies viņa dzimtenē un Polijā. Tomēr pats futbolists jūnija sākumā šādu informāciju noliedza un izteicās, ka «nekad neko tādu nav teicis».

Ševčenko uzsvēra, ka savos 34 gados viņš jūtas ļoti labi un bauda futbolu. «Kad pienāks laiks un jutīšu, ka nevaru spēlēt atbilstošā līmenī, tikai tad paziņošu par savas karjeras beigām.»

Jau ziņots, ka Ševčenko Kijevas «Dinamo» spēlēja arī no 1994. gada līdz 1999. gadam, kad par 25 miljoniem ASV dolāru pārgāja uz Itālijas A sērijas klubu «AC Milan».

2006. gadā Ševčenko no Milānas kluba par 30,8 miljoniem mārciņu pārgāja uz Anglijas klubu Londonas «Chelsea», taču iegūt stabilu vietu pamatsastāvā nespēja un tika izīrēts atpakaļ «AC Milan», bet trīs gadus vēlāk viņš atgriezās dzimtenē.

Ukraiņu uzbrucējs «Dinamo» sastāvā ticis pie pieciem valsts čempiona tituliem, trīs reizes izcīnījis Ukrainas kausu, ar «AC Milan» vienreiz triumfēja UEFA Čempionu līgā, Itālijas A sērijā, Itālijas kausa izcīņā un Superkausā, bet ar «Chelsea» tika pie Anglijas kausa un Anglijas līgas kausa.

Ukrainas izlasē Ševčenko kopš 1995. gada aizvadījis 101 spēles un guvis 45 vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu