Ķīnas kāpostu salāti ar šķiņķi un ananasiem (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Teddy Kwok, CC BY-ND 2.0

Nepieciešams:

300g ķīnas kāposta
200g šķiņka
200g konservētu ananasu
1 sīpols

Mērcei:

200g skāba krējuma
1 ēdamkarote sojas mērces
100 ml ananasu konservu sulas
1 ēdamkarote vīna etiķa
pipari
zaļumi

Pagatavošana:

Ķīnas kāpostu, šķiņķi un sīpolu sagriež gabaliņos, pieliek ananasu gabaliņus, sajauc.

Mērcei sajauc visas sastāvdaļas, pārlej salātiem.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu