Nepieciešams:
Ķīnas kāpostu salāti ar šķiņķi un ananasiem (27)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
300g ķīnas kāposta
200g šķiņka
200g konservētu ananasu
1 sīpols
Mērcei:
200g skāba krējuma
1 ēdamkarote sojas mērces
100 ml ananasu konservu sulas
1 ēdamkarote vīna etiķa
pipari
zaļumi
Pagatavošana:
Ķīnas kāpostu, šķiņķi un sīpolu sagriež gabaliņos, pieliek ananasu gabaliņus, sajauc.
Mērcei sajauc visas sastāvdaļas, pārlej salātiem.