Kinoteātrī «Kino Citadele» atklās iknedēļas bērnu rītus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 9. martā, kinoteātris Kino Citadele pulcēs ģimenes, lai iepazīstinātu ar pasākuma Bērnu Rīts gaidāmajiem seansiem, kuri turpmāk kinoteātrī norisināsies ik svētdienu no plkst. 10.00 – 14.30. Tuvākajā Bērnu Rīts pasākumā ģimenēm ar bērniem tiks sniegta iespēja pirmajiem piedzīvot animācijas filmas Pībodija kungs un Šērmans pirmizrādi.

Normunds Labrencis, kinoteātra Kino Citadele vadītājs: «Ik dienu izvērtējam mūsu kinoteātra piedāvājumu dažādām auditorijām, sekojam līdzi starptautiskajiem kino jaunumiem, lai piedāvātu novērtētākās un gaidītākās pasaules kino filmas saviem skatītājiem. Mūsu mazākie skatītāji un viņu ģimenes mums ir īpaši nozīmīgas, tādēļ sevišķu uzmanību veltām animācijas un ģimeņu filmu piedāvājumam. Vēlamies, lai iknedēļas bērnu rīti būtu pieejami ikvienai ģimenei, tādēļ esam pārskatījuši ģimenes biļešu cenas un izveidojuši daudz draudzīgāku un pieejamāku cenu politiku. Ceram, ka šīs izmaiņas mums palīdzēs sniegt atpūtas un piedzīvojumu pilnus mirkļus kinoteātra Kino Citadele mazākajiem apmeklētājiem, gan arī viņu vecākiem.»

Kino Citadele katru svētdienu aicinās uz svētkiem, kas paredzēti visai ģimenei. Pasākuma laikā vecākiem ar bērniem būs iespēja piedalīties dažādās Kino Citadele un un Jogurt Kid organizētās aktivitātēs, padarot brīvdienas krāsainākas un iegūstot dažādas organizatoru sagatavotās pārsteiguma balvas. Jau šo svētdien, 9. martā, pasākuma apmeklētāji pirmie Latvijā iepazīsies ar jaunāko animācijas filmu Pībodija kungs un Šērmans. Arī turpmākajos Bērnu Rīts pasākumos kinoteātris pārsteigs ar jaunām, gaidītām animācijas vai ģimenes žanra filmām, kuras vēl nebūs skatījusi plašāka auditorija.

No 3. marta kinoteātrī Kino Citadele piedāvā iegādāties Ģimenes biļetes par īpaši izdevīgu cenu. Iegādājoties Ģimenes biļeti, ģimenes ar vienu vai vairāk bērniem varēs saņemt ievērojamu atlaidi uz pasākumu Bērnu Rīts, kā arī uz jebkuru filmu ģimenes auditorijai. Sadarbībā ar pasākuma Bērnu Rīts atbalstītāju RIMI, kinoteātris piedāvā Mans RIMI kartes lietotājiem iegādāties biļetes uz Bērnu Rīts filmu seansiem vēl izdevīgāk - RIMI lojalitātes kartes īpašnieki varēs iegādāties RIMI ģimenes biļeti uz svētdienas seansiem, ietaupot līdz 24% no regulārās biļešu cenas.

Par filmu Pībodija kungs un Šērmans

Pībodija kungs - uzņēmējs, izgudrotājs, zinātnieks, Nobela prēmijas laureāts, gardēdis, divkārtējs Olimpiskais čempions un ģēnijs. Ak jā, starp citu - viņš ir suns. Ar savas laika mašīnas palīdzību, Pībodija kungs kopā ar pieņemto dēlu Šērmanu ceļo pagātnē, lai klātienē vērotu nozīmīgākos vēsturiskos notikumus un satiktu slavenas vēsturiskas personības. Bet, kad Šērmans pārkāpj laika ceļošanas noteikumus, mūsu varoņiem ir atkal jādodas bīstamos piedzīvojumos, lai atjaunotu vēsturisko notikumu pareizo secību un izglābtu nākotni. Turklāt, Pībodija kungam būs jātiek galā ar visgrūtāko uzdevumu - jākļūst Šērmanam par īstu tēvu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu