Ķiploku grauzdiņi speciāli <i>Shady</i> un kompānijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/fanat124/

Vakardienas receptē ieteicām auksto zupu pasniegt ar ķiploka grauzdiņiem. Atvainojamies, ka ķiploku grauzdiņu recepti neuzrakstījām pie zupas receptes. Labojamies.

Nepieciešams:

maize - rupjmaize vai saldskābā maize
ķiploki
eļļa
sāls

Pagatavošana:

Maizi sagriež šķēlēs, liek uz pannas sakarsētā eļļā, cep no abām pusēm brūnu, gatavu ierīvē ar ķiploka daiviņu, pārkaisa ar sāli. Grauzdiņus var pasniegt siltus vai aukstus.

Varianti:

1. Maizi sagriež stienīšos, vāra sakarsētā eļļā brūnu, gatavu ieberž ar ķiploka daiviņām.

2. Maizi sagriež sķēlēs vai stienīšos, ierīvē ar eļļu, kurai piespiests ķiploks, liek cepeškrāsnī, cep līdz grauzdiņi brūni.

3. Eļlā ceptu maizi pārkaisa ar sāli, sajauktu ar izspiestu ķiploku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu