Kiriļenko atsakās no desmit miljoniem, cerot uz ilgtermiņa līgumu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NBA komandas Minesotas «Timberwolves» krievu basketbolists Andrejs Kiriļenko atteicies no desmit miljonu dolāru (5,4 miljonu latu) algas nākamajā sezonā, kļūstot par brīvo aģentu, vēsta līgas mājaslapa.

Kiriļenko lēmumu par līguma nepagarināšanu pieņēma sestdien.

Pērn uz diviem gadiem ar «Timberwolves» parakstītajā līgumā par 20 miljoniem dolāru (10,8 miljoniem latu) bija iekļauts punkts, ka pēc gada basketbolists varēs izvēlēties, vai sadarbību ar komandu turpināt uz vēl vienu sezonu, taču 32 gadus vecais Kiriļenko izlēmis šo iespēju neizmantot.

Kiriļenko cer uz ilgāku vienošanos, jo uzskata, ka šī ir pēdējā iespēja viņa karjerā. Jaunos līgumus līgas klubi ar basketbolistiem varēs slēgt no 1. jūlija.

Pēc vienas sezonas aizvadīšanas Krievijas klubā Maskavas CSKA, Kiriļenko pērn NBA atgriezās ar labākiem rādītājiem nekā iepriekšējās sezonās. «Timberwolves» sastāvā viņš vidēji mačā guva 12,4 punktus, izcīnīja 5,7 atlēkušās bumbas un 1,5 reizes pārtvēra pretinieku piespēles.

Aizvadītā sezona Kiriļenko bijusi veiksmīgākā kopš 2005./2006. gada, kad viņš vēl spēlēja Jūtas «Jazz» komandā, tomēr dažādu traumu dēļ viņš bija spiests izlaist 18 spēles.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu