Kiriļenko atzīts par ULEB Eirolīgas sezonas vērtīgāko spēlētāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas turnīra šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju atzīts Krievijas klubu Maskavas CSKA pārstāvošais Andrejs Kiriļenko.

Tāpat Kiriļenko ieguvis balvu kā labākais aizsardzības spēlētājs un iekļauts turnīra pirmajā simboliskajā izlasē.

Kopā pirmajā simboliskajā izlasē iekļauti trīs basketbolisti, kuri šovakar dosies laukumā finālmačā - Kiriļenko un viņa komandas biedrs serbs Nenads Krstičs, kā arī Vasilis Spanulis no Grieķijas komandas Pireju «Olympiacos».

Tāpat pirmajā simboliskajā izlasē tikuši arī citu Atēnu «Panathinaikos» pārstāvošais pagājušās sezonas turnīra vērtīgākais basketbolists Dimitris Diamantidis un Erazems Lorbeks no Spānijas čempionvienības Barselonas «Regal».

Tikmēr otrajā simboliskajā izlasē iekļauti Bo Makkalebs (Sjēnas «Montpeaschi», Itālija), Milošs Teodosičs (Maskavas CSKA), Henrijs Domerkants (Kazaņas «Unics», Krievija), Huans Karloss Navarro (Barselonas «Regal») un Maiks Batiste (Atēnu «Panathinaikos»).

Navarro kādā no ULEB Eirolīgas simboliskajām izlasēm iekļuvis jau sesto reizi, kas ir rekordliels skaits.

Tikmēr Makkalebs ieguva balvu kā labākais turnīra punktu guvējs, bet Madrides «Real» pārstāvošais Nikola Mirotičs otro reizi pēc kārtas tika atzīts par labāko jauno basketbolistu.

ULEB Eirolīgas finālspēle starp CSKA un «Olympiacos» šovakar Stambulā sāksies plkst. 21.00 pēc Latvijas laika, bet pirms tam cīņā par trešo vietu spēkosies «Panathinaikos» un «Regal» komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu